Tyylivinkki miesten kesäpukeutumiseen

Oi ihana, kuuma ja kostea Suomen suvi! Vihreänä loistavat kesälaitumet, kuumana porottava aurinko, sormille sulava jäätelötötterö, korvissa surisevat kärpäset ja miehet sukkasandaaleissa... ilman paitaa. Näistä ja monesta muusta mainitsematta jääneistä mielikuvista on Suomen kaunis kesä tehty. 

Kauneus on tietysti katsojan silmissä. Näinhän tuo ikiaikainen sananparsi menee. Jätetään kuitenkin jäätelötötteröt ja surisevat kärpäset taka-alalle ja keskitytään tarkemmin tuohon miesten kesäpukeutumiseen. 

Millainen on tyylikkäästi pukeutunut mies? Mikä on tyylikästä pukeutumista? Mielipiteitä on varmasti yhtä monta, kuin on ihmisiä tällä planeetalla. Tyylikäs pukeutuminen ei automaattisesti tarkoita pikkutakkia, kauluspaitaa ja kravattia. Voit olla yhtä aikaa sekä tyylikäs ja pukeutunut myös rennon mukavasti. Kun mielessä on kuuma kesäpäivä, niin mukavuus on keskiössä. 


Luo mukava ja samalla tyylikäs asukokonaisuus esimerkiksi rennolla kauluspaidalla sekä chinoilla.

Jos jäit miettimään tuota sukat sandaaleissa ja ylävartalo paljaana käyskentelemistä, niin mainittakoon nyt että nuo eivät kuulu tyylikkääseen pukeutumiseen. Etenkään kun käyskennellään jossain muualla kuin hiekkarannalla, vaikka mukavalta varmasti tuntuisikin.

Pukeudu väljästi ja kiinnitä huomiota vaatteidesi materiaaleihin. 

Jätä kiristävät ja tekokuituiset vaatteet kaappiin, sillä niissä hikoilet varmasti. Suosi sen sijaan luonnon materiaaleja, kuten esimerkiksi pellavaa tai ohutta puuvillaa.


Kesällä löytyy hyvin vaihtoehtoja muunmuassa pellavapaidoista. Pellavapaita on kesällä loistovalinta hengittävyytensä ansiosta.

Pellava on loistava valinta kesävaatteiden materiaaliksi. Se on ominaisuuksiltaan lujaa ja erittäin hengittävää. 

Jos tykkää pukeutua kauluspaitaan, voi valita hieman väljemmän mallin kuin normaalisti. Kauluspaidoista löytyy kesäisin hyviä vaihtoehtoja juuri pellavasta valmistettuna. Mukava kauluspaita yhdistettynä chinoihin tai saman tyylisiin lyhyisiin shortseihin, on rento mutta kuitenkin huoliteltu asukokonaisuus. Viileämmällä kesäillalla voi asua täydentää vaikka puuvillaneuleella tai ohuella merinolla.



Kommentit