Icons of men’s style - tyylikirjojen ajaton klassikko



Jos diggailet keskittyä keskivertokansalaista enemmän vaatekaappisi sisältöön, saattaa tämä kirja olla miellyttävää ja inspiroivaa lukemista juuri sinulle. Kirjassa käydään läpi miesten vaatekaappien klassikoita, näiden historiaa ja vaikutusta miesten tyyliin ja  pukeutumiseen.


Biker nahkatakki
Vanha kunnon nahkarotsi minkä The Ramones teki suosituksi New Yorkin punk-skenessä 70-luvulla.

Kirjan sivuilta löydät taustaa muunmuassa nahkarotsista, farkuista, erilaisista kengistä, puvuista, asusteista ja jopa boxereista. Todella hienosti kuvitettu kirja on kattava läpileikkaus ajattomista klassikoista. 


Farkut
Vanhoja farkkumainoksia merkeiltä Levi's ja Lee.

Icons of men’s style menee puhtaasti kategoriaan inspiroivat teokset. Kirja on sopivan kevyttä lukemista, eikä välttämättä vaadi pidempiaikaista keskittymistä. Sen äärelle voi syventyä vaikka vain pieneksi hetkeksi kahvitauon aikana. Tämä sopii siis mainiosti hetkittäin selailtavaksi ispiraation lähteeksi.

Luen itse monenlaisia kirjoja, vaikkakin vastaavanlaiset opukset ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Huomasin tämän kirjan selaillessani instagramia ja innostuin hankkimaan sen myös itselleni. Rohkenen varmasti tutustua myös muihin vastaavanlaisiin teoksiin.


Puku
Yksi kirjan klassikoista on smokki. James Bond on elokuvamaailman tunnetuimpia smokin käyttäjiä.


Converse All Stars
Conversen Chuck Taylorit ovat varmasti ajattomat klassikot.

Kannattaako kyseistä kirjaa hankkia? Ei, jos miettii asiaa siltä kantilta, että netti on pullollaan inspiraation lähteitä, koskien miesten pukeutumista ja tyyliä. Onhan kirjoista lukeminen muutenkin todella vanhanaikaista. Miksi ostaa kirja, kun voit lukea samat asiat ja vielä paljon enemmän digitaalisena älypuhelimen näytöltä. Siltä samalta josta luet nyt tätäkin kirjoitusta. 

Vertaan lukemista musiikin kuunteluun. Nykypäivänä on todella helppo kuunnella musiikkia erilaisista suoratoistopalveluista. Mielestäni fyysisissä kirjoissa on kuitenkin samanlaista hohtoa kuin esimerkiksi vanhoissa vinyylilevyissä. Onhan se vain helvetin paljon siistimpää kuunnella musiikkia LP-levyltä, kuin laittaa se soimaan spotifysta. 

Panamahattu
Kirjassa on oma lukunsa asusteille. Tässä käsityönä valmistuu Panamahattu.

Kommentit