Kashmir pipo - Tyyliä ja mukavuutta talveen

Nyt löytyi pipo joka on tyylikäs, lämmin ja todella miellyttävän tuntuinen. Pipo on kudottu villojen aatelista, kashmirvillasta. 

Vaikka en mikään pipojen suuri ystävä olekaan, niin toisinaan joutuu tämäkin pää taipumaan pohjoisen pakkasien alla.

Navyn sininen kashmir pipo
Navyn sininen pipo sopii melkein asuun kuin asuun. Tässä pipo yhditettynä denimin värisen kansitakin ja siniharmaan kaulahuivin kanssa.

Kashmirvilla tuo ylellisyyttä pukeutumiseen

Uutta pipoa etsiessäni, tyylin lisäksi oli muutama tekninenkin vaatimus. Pipon tulee olla lämmin, mutta ei hiostava. Se ei saa hangata eikä kutittaa päätä. Materiaalin osalta vaihtoehtoina oli erilaiset villat. Tässä kohtaa valikoitui kashmirvillasta neulottu pipo. 

Kashmirvilla on erittäin lämmintä ja todella mukavan tuntuista ja pehmeää. Se hengittää hyvin ja tuntuu kevyeltä päässä. Kashmirvilla on materiaalina villoista yksi kalleimmista, mutta syystäkin. Tämän jälkeen ei oikein muuta haluaisi päähänsä pukeakaan.


Navyn sininen kashmir pipo

Navyn sininen kashmir pipo
Tämä pipo löytyi H&M verkkokaupasta. Pipo on 100 % kashmirvillaa.

Ajatonta ja kestävää tyyliä

Pipoa hankkiessani, oli tärkeää että pipo sopii tyyliltään useaan eri asukokonaisuuteen. Siispä valitsin pipoksi perinteisen neulotun mallin ja väriksi navyn sinisen. 

Värinä navyn sininen on aina varma valinta. Se sopii lähes minkä värisen asukokonaisuuden kanssa yhteen. Navyn sininen on miehen vaatekaapin yksi perus väreistä.


Navyn sininen kashmir pipo

Kommentit