Tyylivinkki - valkoiset tennarit

Varma kevään merkki on tennarit katukuvassa. Itsekin valmistauduin  kevätkauteen hankkimalla uudet tuliterät stiflat. Valintani oli Tukholmasta ponnistavan Jim Rickeyn valkoiset nahkaiset tennarit. Valkoiset tennarit on klassinen ja omaan tyyliini varma valinta. 

Sen enempää merkkiä kehumatta, olen yhdet kengät aiemmin hankkinut ja tyytyväinen olen ollut. Sanotaan näin että hinta-laatusuhde on kohdallaan. Aiempia kenkiä olen rankaissut todella kovalla käytöllä, jo muutaman vuoden ajan ja edelleen ovat kelpo kunnossa. Saa nähdä onko laatu pysynyt ennallaan.


Valkoiset tennarit
Malli on klassinen ja yksinkertainen, ilman turhia krumeluureja. Kengän merkki on kirjailtu tyylikkäästi pienellä kullan värisellä fontilla kengän sivuun ja etuläppään. Valkoisella pinnalla merkki on lähes huomaamaton.


Valkoiset tennarit

Suoritin kenkien sisäänajon viikon Italian lomalla. Kilometrejä tennareille tuli päivittäin enemmän kuin riittävästi. Ensimmäisten päivien pienten hankaumien jälkeen, tennarit ovat muotoutuneet jalkoihini hyvin.

Asukuva valkoisilla tennareilla

Asukuva valkoisilla tennareilla

Miten yhdistää tennarit eri asukokonaisuuksiin?

Yksinkertaiset tennarit on helppo yhdistää erilaisten asujen kanssa. Ne sopivat melkein asuun kuin asuun, kun puhutaan rennosta pukeutumisesta. Yhdistä tennarit farkkujen ja t-paidan kanssa, chinojen ja kauluspaidan, tai vaikka rennomman pikkutakin kanssa. Henkilökohtaisesti en kauheasti syty monenkirjavista kengistä. Mielestäni yksinkertainen on tyylikästä ja aina helpompi yhdistää muihin asuihin. Kuten aiemmin mainitsinkin, valkoiset tennarit on klassikko. Ne sopivat helposti yhteen eri väristen ja kuosisten vaatteiden kanssa.

Muodollisempiin tilaisuuksiin ja puvun kanssa neuvoisin kuitenkin pitäytymään toisenlaisissa kengissä. Ihan jokaiseen tilanteeseen tennarit eivät ole tyylikäs vaihtoehto.

Valkoiset tennarit

Tässä asuvalintani kesäiseen päivään kaupungille. Yläosaksi valitsin valkoisen pellavakauluspaidan cut away -kauluksella, alaosaksi vaaleanbeigen väriset puuvillachinot hieman käärityillä lahkeilla ja valkoiset tennarit.


Asukuva valkoisilla tennareilla

Kommentit

Lähetä kommentti