Tyylivinkki - villapaita ja chinot

Jos pitäisi valita yksi vaatekappale vielä näin kevättalven aikana, se olisi ehdottomasti lämmittävä villapaita. Villapaita on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava vaate. Se lämmittää erittäin hyvin kylmällä ilmalla, olematta kuitenkaan hiostava. Villasta on moneksi juuri sen hengittävyyden ansiosta. Se on mukava päällä niin raikkaassa pakkaskelissä, kuin sisällä lämpimässäkin.



Villapaita pitää hyvin ryhtinsä ja näyttää hyvältä vaikka useammankin päivän jälkeen. Vielä sellaisena knoppitietona kaikille teknisille muovipaidoille kuolaaville lukijoilleni, että villaahan ei tarvitse pestä niin usein, jos se ei nyt silmämääräisesti ole likainen. Sopii näin laiskemman puoleiselle kodin hengettärelle oikein hyvin. Villalla on siis antibakteerisia ominaisuuksia ja se hylkii likaa. Monesti pelkkä tuuletus raikkaassa ilmassa riittää. 



Jos villa tuntuu kutittavan ja ärsyttävän ihoa, suosittelen pukemaan villapaidan alle esimerkiksi ohuen kauluspaidan. Samalla ulkoasusta saa hieman huolitellumman. 



Chinot ovat puolestaan yksi miehen monikäyttöisimmistä housuista. Ne toimivat lähes missä tilanteessa tahansa. Voit käyttää chinoja t-paidan, villapaidan tai vaikka kauluspaidan ja pikkutakin kanssa. Riippuen ihan tilanteesta johon pukeudut. Chinot ovat mielestäni loistava vaihtoehto farkuille. Chinoista kerroinkin jo hieman aiemmassa tekstissäni. Voit lukea sen täältä.



Kasuaalia tyyliä ja mukavuutta viikonloppuun

Tässä esimerkki viikonlopun rennosta mutta huolitellusta asukokonaisuudesta. Sen lisäksi että vaatteet miellyttävät silmääni, niiden tulee olla myös mukavan tuntuisia ja kestäviä. 



Yhdistin tämän beigen värisen villapaidan denim button down -paidan kanssa. Housuiksi valitsin tummat laivastonsiniset chinot. Kengiksi valikoitui näin kevään huumassa valkoiset tennarit. Kenkävalinta saattoi olla virhe, näin kevättalven vaihtelevien säiden suhteen. Mutta hei, minkäs teet kun aurinko paistaa ja ajatukset pyörivät jo tulevassa kesässä!

Kommentit